Title Image

Wie zijn wij

SOO Media en MakelMail bundelen hun krachten!

In dit samenwerkingsverband verzamelen, onderzoeken en publiceren wij gegevens over de makelaardij aan de hand
van Het Nationaal Makelaarsonderzoek.

MakelMail

MakelMail helpt makelaars om van e-mailmarketing een succes te maken. MakelMail, opgericht in 2007, stelt maandelijks een kant-en-klare nieuwsbrief ter beschikking aan geabonneerde makelaars. De nieuwsbrief, voorzien van relevante content én het woningaanbod van de makelaar, helpt makelaars om in beeld te blijven bij zowel klanten uit het verleden als potentiele (ver)kopers. Dankzij e-mailmarketing blijft de makelaar ‘top of mind’. De geringe investering van zowel tijd als kosten maken MakelMail tot een groot succes voor talloze makelaars.

Ook niet-makelaars werden enthousiast over het gemak waarmee men een nieuwsbrief kan versturen. In 2015 werd de software geschikt gemaakt voor de algemene markt. MakelMail wil e-mailmarketing toegankelijk maken voor iedereen. Dankzij de gebruiksvriendelijke online applicatie en de behulpzame helpdesk, is het – ook zonder technische kennis – heel eenvoudig om een nieuwsbrief te versturen.

SOO Media

SOO Media maakt communicatie effectiever. Als specialist op het gebied van woningpresentaties en vastgoedcommunicatie, biedt SOO Media een scala aan producten en diensten die helpen om uw project op een pakkende manier te presenteren. SOO Media is dé specialist in presentaties voor de vastgoedsector en projectontwikkeling. De presentatieproducten lopen uiteen van artist impressions tot animaties en van plattegronden tot virtual reality. De producten helpen in alle opzichten om een woning of project te verkopen, beheren of verhuren.

Logo

Vastgoed actueel

Vakmedia Vastgoed is het platform voor de woningmakelaar die alle ins en outs van zijn vakgebied wil weten. Vakmedia Vastgoed communiceert via verschillende mediakanalen met haar doelgroep: het vakblad, de website, de nieuwsbrief en social media (woningmakelaar van het jaar). Zo helpt Vakmedia Vastgoed de makelaar om nog beter te worden in zijn vak.