Title Image

Wie zijn wij

Kofflard Resultants, BHB Dullemond en Nexxtmove bundelen hun krachten!

In dit samenwerkingsverband verzamelen, onderzoeken en publiceren wij gegevens over de makelaardij aan de hand van Het Nationaal Makelaarsonderzoek.

Nexxtmove

Nexxtmove startte in 2007 onder de naam MakelMail. Deze online applicatie had de focus op e-mailmarketing voor makelaars. Ruim 200 makelaarskantoren maakten actief gebruik van deze tool en bereikten maandelijks hun achterban met relevante content.

Voor het bereiken van online succes van makelaars is e-mailmarketing slechts een schakel in het geheel. Dit inzicht motiveerde MakelMail om door te ontwikkelen, een volgende stap te zetten; Nexxtmove!

Nexxtmove faciliteert in een online platform waarmee jij als makelaar je online marketing activiteiten bundelt. Je e-mailmarketing, social media en website bevatten namelijk hele interessante informatie over jouw (potentiële) klanten. Wij brengen voor jou als makelaar in kaart met wie je op welk moment contact moet opnemen betreft jouw dienstverlening.

Kofflard Resultants

Kofflard Resultants gelooft dat MKB-ondernemers en hun teams het verschil kunnen maken ten opzichte van hun concurrenten, in de wijze waarop zij waarde toevoegen voor hun klanten.

Realisatie is onze specialisatie.

Kofflard Resultants begeleidt, adviseert, coacht en traint organisaties en mensen bij het realiseren van hun ambities en plannen. Dat doen we door het ontwikkelen van plannen en de realisatie daarvan en het trainen van vaardigheden en gedrag op het gebied van verkopen, management en de invloed op klantgedrag. Het gewenste resultaat is daarbij het vertrekpunt.

logo-kofflard-zwart

BHB Dullemond

BHB Dullemond is een gespecialiseerd overnameadviesbureau gericht op adviesbedrijven en ondernemers in de verzekeringsmarkt, vastgoedmarkt en arbodienstenmarkt. Ze beschikken onder andere over de grootste database met betrekking tot benchmarking, zodat zij goed vergelijkingen kunnen maken tussen jouw situatie en de gemiddelden in de markt.

Het team is tevens deskundig op het gebied van bedrijfswaarderingen (business valuation) en fusies & overnames (mergers & acquisitions). Hoe leuk je het ook vindt om een makelaarskantoor te bestieren, er komt wellicht een dag dat je iets anders wilt gaan doen. Het kan gaan om pensionering, een stapje terug of het volgen van een andere carrière. Het is dan prettig om je bedrijf te kunnen verkopen. In de praktijk is het lastig om die overnemende partij te vinden. Een goede voorbereiding en een daaruit volgende focus op het resultaat maken het verschil.